PRODAJA AUTO DELOVA

Kod nas mozete kupiti delove za sva FIAT vozila po izuzetnim cenama i najboljim odnosom cene i kvaliteta. Takodje pored novih delova mozete naruciti i polovne delove. U nastavku su delovi za FIAT vozila koji su uvek dostupni. Pozovite za informacije. Posaljite zahtev za ponudu na:

dejan.vodjevic@autokomercasg.co.rs


FIAT PUNTO DELOVI

Delovi za Fiat Punto su dostupni po veoma konkurentnim cenama. Na nasim putevima krstari preko 100.00 puntica dok najveci broj nasih klijanata upravo vozi Punta zbog cega u kratkim rokovima mozemo obezbediti sve potrebne delove. Polovni delovi za Fiat Punto su takodje opcija ukoliko niste u mogucnosti platiti novi deo.

FIAT PANDA DELOVI

Delovi za Fiat Panda iz motorne grupe su brzo dostupni po konkurentnim cenama. Cinjenica da je motorna grupa kod Fiat Pande ista kao kod Fiat Punto je velika prednost.

FIAT LINEA DELOVI

Delovi za Fiat Linea se mogu obezbediti brzo i po konkurentnim cenama. Mada ovaj model i nije tako zastupljen kod nas, motorna grupa je ista kao kod masovnijih Fiat modela.

FIAT STILO DELOVI

Delovi za Fiat Stilo su dostupni u kratkim rokovima i po veoma konkurentnim cenama. Veliki broj nasih klijenat vozi Fiat Stilo koji predstavlja drugi najzastupljeniji Fiatov model u nasem servisu. Polovni delovi za Fiat Stilo su takodje opcija ukoliko niste u mogucnosti platiti novi deo.

FIAT BRAVO DELOVI

Delovi za Fiat Bravo su dostupni u kratkim rokovima po konkurentnim cenama. Fiat Bravo je najprodavaniji Fiat model u srednjoj klasi, stoga je veoma prisutan i na nasim drumovima.

FIAT MULTIPLA DELOVI

Delovi za Fiat Multipla se mogu obezbediti po dobrim cenama i u korektnim rokovima

FIAT CROMA DELOVI

Delovi za FIAT Croma su dostupni takodje po veoma konkurentnim cenama. Ovaj model nije tako masovno zastupljen na nasim putevima ali svakako predstavlja jedan od vodecih modela srednje klase u FIAT grupaciji.

FIAT GRANDE PUNTO DELOVI

Delovi za Fiat Grande Punto su brzo dostupni i po konkurentnim cenama zahvaljuci masovnosti ovog modela na nasim putevima.

ALFA ROMEO DELOVI

Delovi za Alfa Romeo su brzo dostupni i po konkurentnim cenama, pre svega zbog masovnosti ovog brenda na nasim putevima, sto je uslovilo dobru snabdevenost rezervnim delovima.

lechler