Tehnički pregled

Posedujemo savremenu liniju za tehnicki pregled vozila koja omogucava da se tehnicki pregled obavi brzo i pouzdano. Nasim klijentima tehnickog pregleda omogucena je kompletna provera vozila jer tehnicki pregled upravo to podrazumeva. Bezbednost i poverenje na prvom mestu.


Redovan servis

Na nasim prostorima poznatiji kao „mali servis“ je vitalan deo ciklusa održavanja vozila. Redovan servis ukljucuje: zamenu ulja i svih filtera, provera i dopuna antifriza, proveru plocica, diskova i kontrola ispravnosti trapa. Generalno pravilo je da se redovan servis radi na 10.000 km ili jedanput godisnje ukoliko je predjena kilometraza manja. Redovan servis je svakako najbolja investicija u trajnost Vašeg automobila.


Auto mehanicarske usluge

Podrazumevaju veoma sirok spektar usluga, a svode se na otklanjanje kvarova na motoru, menjacu, kocionom sistemu i upravljackom mehanizmu automobila. Cene auto-mehaničarskih usluga se mogu bitno razlikovati u zavisnosti od toga da li je potrebna zamena delova ili ne. Ukoliko Vaše vozilo ima odredjeni kvar možete zakazati pregled vozila gde će se dijagnostifikovati nastala šteta i izvršiti procena troškova. Usluga pregleda je besplatna i neobavezujuća.


Auto elektricarske usluge 

Ukljucuju otklanjanje kvarova svim elektricnim uredjajima i sistemima na vasem vozilu. Koristi se Bosch dijagnosticki uredjaj koji omogucava brzo identifiovanje nepravilnosti u funkcionisanju istih. Neki od najcescih kvarova i servisiranja ukljucuju: Servis alnasera, Servis alternatora, Zamena elektro-kablova, komponenti i spojeva, itd.


Auto dijagnostika

podrazumeva identifikovanje kvarova i nepravilnosti u radu Vaseg vozila brzo i pouzdano. Koristimo Bosch dijagnosticki uredjaj koji poseduje veliki broj aplikacija zahvaljujuci naprednoj softverskoj podrsci, te time omogucava brzo identifikovanje nepravilnosti u funkcionisanju motora, sistema za paljenje itd. Dijagnosticke usluge klijentima servisa se ne naplacuju.


Servis klime 

Podrazumeva punjenje klime freonom, dezinfekciju ventilacionih kanala i redovan servis koji se obicno radi svake 2 godine. Redovna dezinfekcija ventilacionog sistema usmerena je na unistavanje gljivica, bakterija i drugih patogenih organizama koji direktno uticu na kvalitet vazduha i zdravlje putnika u automobilu. Cesto smo svedoci neprijatnih mirisa iz sistema klima uredjaja koji su posledica neredovnog odrzavanja istog. Redovan servis i dezinfekcija klima uredjaja je investicija u kvalitet vazduha u vasem vozilu.


Registracija vozila

Kod nas mozete registrovati Vase vozilo za 10 minuta bez odlaska u MUP. Autokomerc ASG je medju prvim firmama koje su dobile ovlascenje MUP-a za izdavanje registracionih nalepnica 2012 godine. Registraciju Vaseg vozila mozete platiti gotovinom, svim platnim karticama, cekovima gradjana ili administrativnom zabranom do 12 mesecnih rata.


Veliki servis

Intervali obavljanja istog razlikuju se u zavisnosti od marke i modela vozila. Vreme kada je potrebno uraditi veliki servis je definisano u uputstvu koje ste dobili uz vaš auto (user manual). Generalno pravilo je da se veliki servis radi na 60.000 – 150.000 km. Veliki servis ukljucuje: zamenu zupcastog kaisa, rolera, spanera, vodene pumpe, PK kaisa, svecica za benzinske motore. Pravovremeno obavljen veliki servis produzava vek vaseg vozila i sprecava nastanak moguce stete ukoliko se ne uradi na vreme.


Limarsko farbarski radovi

Podrazumevaju radove na karoseriji Vaseg vozila, a svode se na otklanjanje steta usled havarija, manjih ili vecih ostecenja. Primanjujemo standardizovan proces baziran na evropskom „euro-tax“ standardu koji precizno definise koji delovi se mogu reparirati, a koji se moraju zameniti cime se postize dugotrajnost izvedenih radova sto predstavlja osnov za izdavanje garancije. Usluga pregleda i konsultacija je besplatna i neobavezujuća. GARANCIJA 5 GODINA


Farbanje vozila – kasko polise 

Da li ste znali da Vam kasko polisa donosi mogucnost da investirate u svoje vozilo o trošku osiguranja. Sva oštećenja na vozilu nastala u toku važenja kasko polise možete sanirati besplatno jer kasko osiguranje upravo to podrazumeva – sanaciju svih steta nastalih na vozilu, ukljucujuci i ogrebotine i ostecenja na farbi, ostecenje branika i razna druga oštećenja.


Prodaja guma i vulkanizerske usluge


Prodaja autostakala i zamena

Bravarski radovi


 Prodaja akumulatora i punjenje istih