Osiguranje od autoodgovornosti je obavezno osiguranje bez kojeg se ne može izvršiti registracija vozila.

Kod nas možete zaključiti polisu obaveznog osnovnog osiguranja za Vaše vozilo kod neke od osiguravajućih kuća koje imamo u ponudi.

Kupovinom polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti osiguravate se da će osiguravajuća kuća u slučaju nastanka štete koju eventualno prouzrokujete sa vašim vozilom istu nadomestiti oštećenoj strani.

Polisa je vezana isključivo za vozilo, ne za vozača, što znači da će svaka šteta biti pokrivena bez obzira na to ko upravlja vozilom.

Za putovanje u inostranstvo potrebno je da posedujete zeleni karton i to za zemlje: Makedonija, Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Albanija, Tunis i Maroko. Na ovaj način obezbedili ste pokrivanje troškova za štete i povrede koje eventualno  napravite svojim vozilom u inostranstvu.

Zeleni karton možete kupiti samo kod osiguravajućeg društva kod kojeg Vam je vozilo osigurano.

KADA MORATE IMATI POLISU OSIGURANJA?

Polisu obaveznog osiguranje vozila morate imati kod sebe u sledećim situacijama:

  • u svakom trenutku dok učestvujete sa vozilom u saobraćaju
  • prilikom odlaska u MUP zbog registracije vozila
  • ukoliko je neophodna da iz nekog razloga zamenite saobraćajnu dozvolu
  • kada su vam potrebne probne tablice
  • prilikom kontrole saobraćajne policije
  • ukoliko ste učestvovali u saobraćajnoj nezgodi

Ukoliko se desi da u toku trajanje registracije izgubite polisu osiguranja neophodno je da se obratite matičnoj osiguravajućoj kući koja će vam izdati kopiju vaše polise osiguranja. Na osnovu broja šasije iz saobraćajne dozvole za vaše vozilo, osiguravajuća kuća koja vam je izdala polisu, izdaće vam overenu kopiju polise koja će vam važiti do isteka registracije.

IZRAČUNAJTE REGISTRACIJU VAŠEG VOZILA

U svakom momentu mozete saznati koliko košta registracija za Vaše vozilo. Mi imamo jedinstveni kalkulator, koji moze da vam izracuna koliko košta sve uz provizije. Kalkulator obračunava cenu tehničkog pregleda, polisu osiguranja, takse i provizije na uplate. Zarad Vaše sigurnosti uvek nam se možete obratiti na neki od naših brojeva telefona kako bismo Vam potvrdili iznos iz kalkulatora.

AUTOKOMERC ASG

Kod nas možete obaviti tehnički pregled i registraciju vozila, kao i sve vrste auto limarskih i farbarskih radova za Vaš auto.

KONTAKT

Mokroluška 103a, Beograd – Voždovac
011/34-78-399
011/34-78-433
062/225-227
auto.komerc@autokomercasg.rs

RADNO VREME